15 υπέροχα glitter μακιγιάζ ματιών για το ρεβεγιόν



Σιγά-σιγά ετοιμαζόμαστε για τις εμφανίσεις που θα κάνουμε τα Χριστούγεννα, αλλά φυσικά και για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Και κάπως έτσι ξεκινάει το άγχος για το τι ρούχα να φορέσετε, αλλά και για το μακιγιάζ που θα κλέψει την παράσταση.

Αυτές τις μέρες λοιπόν που όλα λάμπουν γύρω μας, επιβάλλεται το makeup σας να είναι αστραφτερό και τι καλύτερο από το να επιλέξετε ένα glitter μακιγιάζ ματιών, το οποίο είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για αυτή την τόσο ιδιαίτερη βραδιά του ρεβεγιόν. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες ιδέες;

 

 

Γιορτινά glitter μακιγιάζ ματιών που πρέπει να δείτε!







Μερικές από τις πιο κλασικές, αλλά ταυτόχρονα τόσο εντυπωσιακές προτάσεις μακιγιάζ, είναι όσες περιέχουν χρυσή σκιά ματιών. Άλλωστε αν δεν τη φορέσετε αυτές τις μέρες, κατά τις οποίες κάνετε και τις πιο glamorous εμφανίσεις σας, τότε πότε θα το κάνετε;


Όπως βλέπετε, μπορείτε να συνοδεύετε τη σκιά σας με μια έντονη γραμμή από το μαύρο σας eyeliner και να βάλετε άσπρο μολύβι ματιών για να φωτίσετε το βλέμμα σας και να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν πιο μεγάλα ή να βάλετε στην εξωτερική γωνία και στην κόγχη των ματιών σας μια σκούρη καφέ σκιά, για να δώσετε βάθος στο βλέμμα.


Αν τώρα το θεωρείτε υπερβολικό, μπορείτε πρώτα να απλώσετε ένα καφέ μολύβι στην εξωτερική γωνία του ματιού σας, συνεχίζοντας προς τα μέσα και έπειτα να βάλετε από πάνω τη σκιά και να δώσετε έμφαση, βάζοντας αρκετή μάσκαρα.


,



 

,


Και οι μωβ σκιές ματιών είναι μέσα στις τάσεις του μακιγιάζ για τον φετινό χειμώνα και μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς. Εδώ το eyeliner είναι απαραίτητο σε όλες τις προτάσεις, αλλά κυρίως στην πρώτη που είναι και η πιο εντυπωσιακή και ιδιαίτερη, θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε ακριβώς κάτω από τις κάτω βλεφαρίδες σας.


Δώστε ένταση με ένα άσπρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών σας και επιλέξτε μια ανοιχτή λιλά γκλίτερ σκιά για την επάνω γραμμή του eyeliner. Τέλος, βάλτε μια πιο σκούρη απόχρωση του μωβ ακριβώς από πάνω, για να κάνετε και τη γωνία. Και μην ξεχνάτε: Μάσκαρα και πάλι μάσκαρα!




 


Το ξέρετε ότι πλέον τα στρας δεν μπαίνουν μόνο στα νύχια, αλλά και στα μάτια, έτσι;  Η πρώτη και η τελευταία ιδέα κινούνται σε πιο ήρεμους τόνους, αν και η τελευταία έχει την τρομερή αντίθεση του ροζ με το μπλε σκούρο μολύβι, ενώ η μεσαία είναι αυτό που λέμε πιο λαμπερή και σαγηνευτική πεθαίνεις.


Ο συνδυασμός του μωβ μολυβιού με την ασημί σκιά είναι απλά φανταστικός, αλλά όταν μπαίνουν και τα στρας τα λόγια περισσεύουν.





Μπορείτε όμως να φτιάξετε το μακιγιάζ των ματιών σας, χρησιμοποιώντας εξ'ολοκλήρου ένα glitter eyeliner. Μπορείτε να κάνετε μέχρι και smokey eyes, αρκεί βέβαια να είναι σταθερό το προϊόν που θα επιλέξετε να βάλετε, ώστε να μην αρχίσετε να μουτζουρώνεστε και να «λιώνει» το makeup σας. Αυτές οι προτάσεις ταιριάζουν τόσο σε καστανά μάτια όσο και σε πράσινα και μπλε!







Και για το τέλος κρατήσαμε τις μπλε και πράσινες αποχρώσεις, για να καλύψουμε όλες τις προτιμήσεις. Στο μπλε μπορείτε να παίξετε με δύο διαφορετικούς τόνους, ένα σκούρο και έναν πιο ανοιχτό, αλλά και να βάλετε σα βάση μια ασημί σκιά, κυρίως στο εσωτερικό του ματιού και να τονίσετε τη γωνία με μια σκούρη μπλε και με eyeliner φυσικά.


Όσο για την πράσινη-πετρόλ, ένας εξαιρετικός συνδυασμός είναι με καφέ σκιά στο επάνω μέρος από το καπάκι των ματιών και γαλάζιο μολύβι στο εσωτερικό του ματιού. Και εδώ η μάσκαρα είναι το παν και αν θέλετε να βάλετε και ψεύτικες βλεφαρίδες, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο κομψό!


Πηγή:
www.ediva.gr